katalog4b English

Hesabını sil

Hesabını silmek için kayıtlı e-posta adresini ve şifreni gir. Bir sonraki adımda silme işlemini onaylaman istenecek.

Silme işleminden sonra hesabına erişimin hemen kapanır. Ürünlerin, fotoğrafların, katalogların ve paylaşım linklerin 30 gün içinde kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.

Şifreni hatırlamıyorsan uygulamadaki “Şifremi unuttum” adımıyla yeni şifre belirleyebilirsin.